Hozzávalók:
-15 dkg étcsokoládé
-15 dkg vaj
-10 dkg cukor
-3 tojás
-4 dkg liszt
-csipet só
-5 dkg fehér csoki
Az étcsokit a vajjal és a cukorral vízgőz fölött felolvasztom.
Ha langyosra hűlt egyenként belekeverem a tojásokat,rászitálom a lisztet.és a sót.
A kibélelt muffin formákat félig töltöm a krémmel majd 5 percre beteszem a fagyasztóba.
Kiveszem,mindegyik tetejére teszek egy darabka fehér csokit és ráöntöm a maradék csokis masszát.
Ezután egy órára ismét visszateszem a fagyasztóba.
200 C-ra előmelegített sütőbe teszem 10-15 percre.
Nem szabad nagyon kiszárítani hasonlóan a brownie-hoz.
Én most mentás tejszínhabbal és szederrel díszítettem.
Igazi tömör csokis élvezet.
Én sem vagyok nagy muffin sütő, de ezt ki fogom próbálni, igazán jól néz ki!:-)
VálaszTörlésKöszönöm!
VálaszTörlésNekem is van egy finom csokis muffin receptem, de kipróbálom ezt is. Nagyon jól hangzik! :)
VálaszTörlésMegyek megnézem:)Mert a gyerekeim,most rákattantak:)
VálaszTörlés