2014. február 5., szerda

Ismerjük meg egymást :)

Ezt a játékot Szera indította útjára azzal a gondolattal,hogy jobban megismerjük egymást.
Írni magamról nem szeretek(beszélni igen :)),de miután Ildikokki-tól,Hankkától  Vargáéktól és Rendes csajok Ágitól is megkaptam a felkérést... összeszedtem magam .
Köszönöm Nekik:)


1. Imádom a családomat . A kicsit és a nagyobbat is:)A fiaink Máté és Bence 12 és 11 évesek. Nem ritkán fordul elő ,hogy együtt nyaralunk ,kirándulunk,túrázunk a nagy családdal akár 18-20-an.
Ezenkívül népes baráti társasággal is bírunk így mindig akad valami szuper program a hétvégékre.

2.A szüleim nagy gazdaságot vittek egy pici faluban az Alföldön és bizony kis korunktól kezdve  részesei voltunk a feladatoknak.Sokáig azt mondtam ,hogy az életben többet nem akarok földet és állatokat látni...de "paraszti" vérem nem törlődött és ma már csibéket tartunk és kertet művelünk :)
És szeretem!! :))

3.Nagyon szeretek olvasni ,bár sokkal kevesebb időm van rá....mint egykor,na de majd pár év múlva :)

4.Utálom a matematikát és hálás vagyok a Jó Istennek ,hogy a gyerekeimnek ez abszolút nem okoz gondot...egyenlőre.

5.Leges-leg zenészem: Ákos:)

6.Természetesen imádok sütni,főzni.A legnagyobb ajándék mégis az,hogy a két fiam hasonló módon szuperül elboldogul a konyhában és szeretik is.Van amikor úgy várnak haza,hogy"Anya kinéztük ezt a receptet..megcsinálhatjuk?"
Bencével pedig imádom nézni a Tv.paprikát(is).

7.Szeretem a természetet,a napfényt, a kertészkedést,a várakat, a kastélyokat,a fotózást,a vizeket,az utazást,a könyveket,a jó filmeket.


A játékot továbbadni nem szeretném,mert ahogy látom hihetetlen sebességgel körbeért.De ha valaki kimaradt volna és szeretne néhány dolgot elmondani magáról Rám való hivatkozással nyugodtan tegye meg .

2 megjegyzés:

  1. Nahát, miért is hasonlítunk sok mindenben? "Rokonlélekség" vagy mifene...:)))

    VálaszTörlés
  2. Ákos nálam is nagy szerelem, jó volt egy kicsit többet megtudni rólad! :)

    VálaszTörlés