2012. július 31., kedd

Zöldfűszerekkel sült csirkecomb steak burgonyával

Nagyon szeretem,hogy nyáron ennyi friss zöldfűszer van.Használom is lépten- nyomon.
Most egy finom ebéd készült a közreműködésükkel.



Hozzávalók:
-6 egész csirkecomb
-só,bors
-most citromos kakukkfű és rozmaring

-1,5 kg újburgonya
-só.bors
-rozmaring

A husikat sózom,borsozom és a sütőtálba teszem.
A zöldfűszereket felaprítom és a husikra kenem-masszírozom.
Ráteszek 2 -3 ek. kacsazsírt és 180C-os sütőbe megsütöm.

A krumplit nagyobb darabokra vágom.Sütőlapos tepsibe teszem,sózom,borsozom.
Megszórom a rozmaringgal ,meglocsolom olívaolajjal és 200C-os sütőbe 15 perc alatt ropogósra sütöm.

Kovászos uborkával ettük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése